Activitatea profesională a asistenților medicali - Germania

Ingrijire batrani Germania

Informații utile asistenților

Cursurile de limba germană până la nivelul A2 se vor desfășura în România - 40 ore pe săptămână pe o perioadă de 3 luni cu un profesor de limba germană specializat.

Localitatea în care se vor desfășura aceste cursuri va fi anunțată online, toți cursanții urmând să se prezinte într-o locație comună. Toate costurile legate de învățarea limbii, cazare și masă pe toată durata acestora din urmă, vor fi suportate de firma noastră!

După numai o lună va avea loc un examen oral intermediar în limba germană, pentru a se observa nivelul progresului și dorința candidatului de a finaliza cu succes un pas din misiunea prin care va ajunge asistent medical în Germania

După a treia lună candidatul va acorda un interviu de specialitate și va susține un examen teoretic și practic din domeniul medical în limba germană.

Ce veți profesa ca asistent medical în Germania

Veți lucra ca ajutor de asistent medical generalist într-o instituție specializată în îngrijrea persoanelor în vărstâ sau într-un spital specializat.

Pe lângă această activitate, veți urma cursuri de limba germană internsiv, până la nivelul B2, nivel care se poate atinge între 6 și 12 luni.